Naša priča od 1994. do danas

Brinemo o Vašem vidu od 1994.

Obiteljska tradicija Optike Ocularia počela je 1994. godine kada je g. Pero Kelava otvorio svoju prvu optiku u Ilici 158 u Zagrebu. 1.3.2019. godine od njega optiku kupuju njegova kćerka Dolores-Ivana i zet Nicolas Muller te se vraćaju iz Australije živjeti u Zagreb.

Dolores-Ivana je, nakon završene optičarske srednje škole, diplomirala optometriju na Medicinskom fakultetu u Pragu te je magistrirala znanost o vidu i optometriji u Njemačkoj. Na Medicinskom fakultetu u Pragu je odradila kliničku praksu u trajanju od godinu dana. Nakon toga je 5 godina radila u Zagrebu te joj se otvara mogućnost da svoju karijeru nastavi u Sydney-u, NSW, Australia što je vrlo rado prihvatila znajući da je Australija jedna od najrazvijenijih zemalja što se tiče optometrije. Povratkom u Europu upisuje magisterij u Njemačkoj koji je organiziran u suradnji sa vrhunskim američkim optometrijskim fakultetima New England College of Optometry, Boston, MA, USA i Pacific University Oregon, OR, USA.

Nicolas je, nakon završene optičarske srednje škole, diplomirao ekonomiju u Zagrebu, te je ostatak svog školovanja proveo u Švicarskoj. Magistrirao je ekonomiju (MBA) u Genevi, Švicarska te je trenutno na doktoratu (DBA) u Lausanne, Švicarska na temu “Business model innovations in the Healthcare industry”. Nicolas uz optiku Ocularia vodi uspješnu tvrtku u Zurichu u Švicarskoj.

Spoj dugogodišnjeg školovanja i iskustva bračnog para Muller doveo je u predivan Zagreb malu, slatku optiku koja je usko specijalizirana za izradu progresiva, te potpuno novi model pregleda vida “60 minutes IEXAM” u trajanju od 60 minuta.

U travnju 2021. godine u ordinaciji nam se pridružuje predivna vinkovčanka Katarina Šarac. Mlada optometristica diplomirala je u Velikoj Gorici te željna novih znanja i iskustava odmah po završetku studija upisuje magisterij znanosti o vidu u Njemačkoj. Katarina je svoje iskustvo stekla u renomiranoj Očnoj klinici Svjetlost u Zagrebu.

U sklopu optike je optometrijska ordinacija tako da na jednom mjestu možete napraviti vrhunski optometrijski pregled vida, izmjeriti očni tlak beskontaktnim tonometrom te izraditi kompletne naočale kvalitetnih hrvatskih i svjetskih brendova.

Optika Ocularia je prva optika u Hrvatskoj usko specijalizirana za izradu progresiva. Opremljeni smo najmodernijim optometrijskim instrumentima, a pregled vida je detaljan i traje 60 minuta. Nazovi 01 3778 539 i dogovori prvi slobodan termin 🕑☎️

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close