linker
Loading...

Centar za progresive

Centar za progresive

GARANCIJA NA DIOPTRIJU i PROGRESIVE

SPECIJALIZIRANI SMO ZA PROGRESIVE

Profesionalni i osobrni rast i razvoj odlika je svih naših zaposlenika. Odabrali smo progresive jer volimo izazove i težimo savršenstvu. Samo dioptrija s točnošću 0,01 dioptrije te uzimanje mjera s preciznošću 0,1 mm su dovoljno dobre za naše klijente.

Da bi odabrali idealne progresive potrebna je vrhunska stručnost, visoka educiranost optometrista, dugogodišnje iskustvo, kvaliteta te preciznost ugradnje. Sve su to faktori koji će u sinergiji učiniti vaše progresive jedinstvenima i savršenima baš za Vas.

Kroz dugogodišnje poslovanje i tradiciju prošli smo edukacije gotovo svih renomiranih proizvođača progresiva te smo postali prvi Vision center u Hrvatskoj specijaliziran za progresive. Testirali smo puno vrsta i brendova progresiva te smo svojim klijentima odlučili ponuditi samo najbolje – Essilor Varilux progresive. Dođite u naš centar za progresive.

Francuska tvrtka Essilor je izumitelj progresiva 1959. godine te su do danas najprodavaniji progresivi na Svijetu.

TEŠKO JE ODGOVORITI BEZ DETALJNOG PREGLEDA

KOLIKO KOŠTAJU PROGRESIVI?

Svako oko je drugačije, baš kao i otisak prsta. Ne postoje dva ista oka u svijetu i svako oko ima svoju dioptriju, svoju zakrivljenost očne leće, svoju motoriku mišića… uz to svatko od Vas ima drugačije svakodnevne aktivnosti, a progresiva ima preko 30 vrsta.

Radi toga smo i stavili da je pregled besplatan jer tek nakon detaljnog pregleda vida možemo Vam reći da li ste kandidat za progresive i napraviti Vam ponudu. Onda Vi odlučite da li Vam je ponuda prihvatljiva ili da tražimo najbolju moguću varijantu u skladu s Vašim financijskim mogućnostima. Svakako u ponudi imamo sve vrste progresiva i što se tiče dizajna i što se tiče financija. Ipak smo mi centar za progresive 😉

OPTOMETRIJSKA ORDINACIJA

PREGLED OBAVLJAMO U
VRHUNSKI OPREMLJENOJ ESSILOR AVA ORDINACIJI

Pregled vida obavljmo u vrhunski opremljenoj Essilor AVA optometrijskoj ordinaciji. Posebnost ordinacije je u uređajima WAM800 i Vision R-800 koji skeniraju cijelo oko, naprave mapu aberacija, te imaju mogućnost mjerenja dioptije s preciznošću od 0,01 dioptrije. Uz pomoć Essilor AVA (advance vision accuracy) tehnologije u mogućnosti napraviti naočale s takvom precizno određenom dioptrijom.

Uzmimo na pimjer da sada nosite naočale dioptije -2,25 ili -2,00, a da je Vaša precizna dioptrija -2,17. Mi ćemo Vam izraditi naočale s dioptijom -2,17 i nećemo morati raditi kompromis sa prilagodbom na dioptiju -2,25 ili -2,00.

ZADNJE NOVOSTI

ŠTO IMA NOVOGA
U NAŠEM BLOGU?

MidasPixel